Bridge Bizniscool - Hírlevél feliratkozás

Köszönjük érdeklődését a Bridge Bizniscool programja iránt. Idén is számos programot szervezünk, amennyiben szívesen értesülne ezekről, kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.

Regisztráló szülő/gondviselő e-mail címe
Forma: 30 1234567

Diák adatai


Diák iskolájának neve

A Logiscool és Logiscool iskolát üzemeltető partnereink az Ön által megadott adatokat arra használják, hogy kapcsolatban maradjunk, és Önnek e-mailben értesítést küldjenek a Logiscool újdonságairól, elsősorban következő kurzusainkról, táborainkról és eseményeinkről. Ön bármikor meggondolhatja magát, és leiratkozhat hírlevelünkről a levelek alján található Leiratkozás linkre kattintva, vagy ha e-mailt küld az [email protected] címre.
Ide kattintva olvashat további információkat arról, hogy hogyan kezeljük és kivel osztjuk meg az Ön által megadott adatokat, és ezen az oldalon éri el teljes Adatkezelési nyilatkozatunkat is.

Az alábbi gombra kattintva Ön beleegyezik, hogy megadott adatait a leírtak alapján tároljuk és kezeljük.

GDPR

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.